Over ons

Ik ben Marco van Roekel. In 2004 heb ik mijn opleiding aan de Slagers Vakopleiding afgesloten. Tijdens mijn opleiding werkte ik vier dagen per week bij een ambachtelijke zelfslachtende slager, waar ik alle fijne kneepjes van het vak heb geleerd. Daarna ben ik in het familiebedrijf; van Roekel Catering, gaan werken. Daar kwam mijn slagerskennis goed van pas bij het samenstellen van de buffetten en barbecue pakketten. 
Alles wat met het slagersvak te maken heeft, is mijn passie. Daarom ben ik van Roekel Vlees gestart. Ik wil mijn klanten laten genieten van een (h)eerlijk stuk vlees uit eigen regio.


Van Roekel Vlees hecht veel waarde aan dierenwelzijn en duurzaamheid. Daarom maken wij de weg van wei tot op het bord zo klein mogelijk; al ons vlees komt uit de regio. Zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit leveren tegen een malse prijs.