Ons assortiment Workshops en Cursussen

Basis Pitmaster

Basis Pitmaster € 60.00
per persoon

Meer genieten van de BBQ? Als je precies weet wat je doet, wordt het een stuk leuker!

Welke temperatuur moet een barbecue bijvoorbeeld hebben? En wat is de beste kerntemperatuur van het vlees? Hoe lang duurt het voordat bijvoorbeeld spareribs klaar zijn en wat is low&slow precies? Leer BBQ'en als een echte pitmaster!

inclusief: ingerdiënten, proeven, bier/wijn/fris, usb met besproken onderdelen.


Data:
Zaterdag 19-05-2018 van 13.00-18.00 uur =VOL
Vrijdag 22-06-2018 van 19.00-24.00 uur


Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

x

Toegevoegd aan winkelmandje


Pitmaster Follow Up

Pitmaster Follow Up € 70.00
per persoon

In deze cursus, die perfect de basis cursus opvolgt, leer je BBQ termen beter begrijpen en natuurlijk toepassen. Wij gaan dieper in op de “Classic Amerikaanse BBQ” met specifieke bereiding hiervan op internationaal wedstrijdniveau. Onze vlees sommelier zal een deel van het rund of varken voor jullie uitsnijden met uitleg welk deel waarvoor gebruikt zal worden. Deze zal ook direct bereid worden.

Zaterdag 15 september 2018 van 13.00-18.00 uur


 Inclusief: ingerdiënten, proeven, bier/wijn/fris, usb met besproken onderdelen.Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

stuk

Toegevoegd aan winkelmandje


Burgers & Beer

Burgers & Beer € 40.00
per persoon

Hamburgers zijn natuurlijk van vlees gemaakt, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Onze vlees sommelier zal verschillende delen van het rund uitsnijden en dit met uitleg vormen tot misschien wel de meest lekkere Burger die je ooit hebt gegeten. Soorten broodjes, toppings en smaakmakers die je kan gebruiken voor het maken van de meest perfecte Burger, alles komt aan bod. En heerlijke bijpassende biertjes.


Vrijdag 31 augustus 2018 19.00-23.00 uur

 

Inclusief: ingerdiënten, proeven, bier/wijn/fris, usb met besproken onderdelen.

Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

stuk

Toegevoegd aan winkelmandje


Ons Gaan Braai

Ons Gaan Braai € 80.00
per persoon

We geven uitleg over de Braai en de verschillende soorten bereidingen die erop mogelijk zijn. Warenkennis over de specifieke producten die we gebruiken tijdens het koken op een Braai o.a. (exotisch) vlees/vis/ gevogelte en typisch andere Zuid Afrikaanse producten.

Ook leer je alles over bijpassende marinades, rubs, sauzen, injecteren en pekelen en extra smaakmakers.


Zaterdag 13 oktober 2018 van 13.00-18.00 uur

 

Inclusief: ingerdiënten, proeven, bier/wijn/fris, usb met besproken onderdelen.

Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

stuk

Toegevoegd aan winkelmandje


Steaks

Steaks € 50.00
per persoon

Bij de cursus ‘Steaks’ krijg je uitleg over verschillende soorten steaks en van welk deel dit wordt gesneden. Onze vlees sommelier zal een deel van rund uitsnijden. Hoe en wanneer gaan we de steaks kruiden? Welke temperatuur gaan we gebruiken om te grillen en wanneer is deze gaar met gewenste gaarheid en de juist kerntemperatuur? Dit alles leer je in deze cursus!

Vrijdag 28 september 2018 van 19.00-23.00 uur

 

Inclusief: ingerdiënten, proeven, bier/wijn/fris, usb met besproken onderdelen.

Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

stuk

Toegevoegd aan winkelmandje


Winkelmandje

Je hebt nog niets in je winkelmandje.