Ons assortiment Workshops en Cursussen

Basis Pitmaster

Basis Pitmaster € 60.00
per persoon

Meer genieten van de BBQ? Als je precies weet wat je doet, wordt het een stuk leuker!

Welke temperatuur moet een barbecue bijvoorbeeld hebben? En wat is de beste kerntemperatuur van het vlees? Hoe lang duurt het voordat bijvoorbeeld spareribs klaar zijn en wat is low&slow precies? Leer BBQ'en als een echte pitmaster!

inclusief: ingerdiënten, proeven, bier/wijn/fris, usb met besproken onderdelen.


Datum:
Vrijdag 16-11-2018 - 19.00-24.00 uur


Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

x

Toegevoegd aan winkelmandje


Burgers & Beer

Burgers & Beer € 45.00
per persoon

Hamburgers zijn natuurlijk van vlees gemaakt, maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Onze vlees sommelier zal verschillende delen van het rund uitsnijden en dit met uitleg vormen tot misschien wel de meest lekkere Burger die je ooit hebt gegeten. Soorten broodjes, toppings en smaakmakers die je kan gebruiken voor het maken van de meest perfecte Burger, alles komt aan bod. En heerlijke bijpassende biertjes.

Inclusief: ingerdiënten, proeven, bier/wijn/fris, usb met besproken onderdelen.

Datum:
Vrijdag 9-11-2018 - 19.00-23.00 uur

Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

x

Toegevoegd aan winkelmandje


Steaks

Steaks € 50.00
per persoon

Bij de cursus ‘Steaks’ krijg je uitleg over verschillende soorten steaks en van welk deel dit wordt gesneden. Onze vlees sommelier zal een deel van rund uitsnijden. Hoe en wanneer gaan we de steaks kruiden? Welke temperatuur gaan we gebruiken om te grillen en wanneer is deze gaar met gewenste gaarheid en de juist kerntemperatuur? Dit alles leer je in deze cursus!
Inclusief: ingerdiënten, proeven, bier/wijn/fris, usb met besproken onderdelen.

Datum:
Zaterdag 24-11-2018 - 14.00-18.00 uur

 

Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

x

Toegevoegd aan winkelmandje


Winter-BBQ

Winter-BBQ € 65.00
per persoon

Wij van van Roekel BBQ staan het liefst het hele jaar door achter de BBQ. In de winter is BBQ'en echter een heel ander verhaal. Wil je inspiratie opdoen voor een winter BBQ, handige tips en dit alles in een gezellige winterse setting? Doe mee aan onze workshop Winter-BBQ!

Inclusief: ingrediënten, proeven, bier/wijn/fris/glühwein, usb met besproken onderdelen.


Data:
Zaterdag 1-12-2018 - 13.00-18.00 uur
Zaterdag 12-1-2019 - 13.00-18.00 uur
Zaterdag 26-1-2019 - 13.00-18.00 uur

 

Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 12 personen.

x

Toegevoegd aan winkelmandje


Winkelmandje

Je hebt nog niets in je winkelmandje.